POVABILO
na brezplačno predavanje z delavnico na temo

S TEORIJO IZBIRE DO OBČUTKA RAVNOVESJA

Predavanje obeležuje Svetovni dan duševnega zdravja 10. oktober 2021. Pripravljeno je v sodelovanju z društvom PINA.

Na predavanje z delavnico, ki bo v ponedeljek, 18.oktobra 2021 od 17.00 do 18.30 na spletni aplikaciji Zoom, se lahko vključite na  povezavi: https://us02web.zoom.us/j/6779238495 ali s št. ID: 677 923 84 95.

Namen predavanja oz. dogodka je posredovati informacijo in izkušnjo o vsebini teoriji izbire kot psihologiji osebne svobode. Teorija izbire avtorja dr. Williama Glasserja, je psihologija, ki opredeljuje človeka kot notranje motivirano bitje, ki se vede v skladu s pomenom, ki ga pripisuje vedenju drugega in zunanjim okoliščinam.

Izvajalka bo predstavila kaj botruje temu, ko v vsakodnevnih situacijah izgubljamo občutek ravnovesja in kako si ga s pomočjo razumevanja sebe, svojega delovanja skozi teorijo izbire ponovno povrnemo.

Izvajalka:
Mirjana Palčič Bubnič, Univ.dipl.socialna delavka, psihoterapevtka realitetne terapije, supervizorka z licenco Socialne zbornice Slovenije ter Coach. Supervizorka in učiteljica teorije izbire in realitetne terapije ter direktorica Evropskega inštituta za realitetno terapijo.

Kontaktni osebi:

Mirjana Palčič Bubnič
strunjan.sto@siol.net
Darka Verbič:
darka.verbic@gmail.com